Donații

Cum poți ajuta?

Fundația Poplars România – centrul de zi persoane cu dizabilități, are nevoie pentru atingerea obiectivului de ajutorul tău, de timpul, talentul, energia și susținerea ta.

Împreună cu tine putem schimba în bine viața acestor semeni ai noștri și a familiilor lor, să îi sprijinim în recuperarea, reintegrarea socială, dezvoltarea cât mai aproape de normal a unei personalități armonioase și dobăndirea independenței.

Poți să faci asta atât prin implicare directă în activitățile fundației, cât și prin donații.

DONAȚII

Sunt  foarte multe persoane dornice să se implice în aceste proiecte, dar nu au timpul necesar. Facem noi asta în locul dumneavoastră  dacă dumneavoastră directionați o anumită sumă  către fundație .
O contribuție  săptămânală / lunară  /  anuală de 5o RON, 15 GBP, 20 E, 25 $  va fii benefiăcă pentru susținerea unei  persoane cu dizabilități  să poată participa la activitățile centrului de zi.  Sumele respective acoperă  transportul, gustare, materiale educaționale,  excursii și alte activități extra educative și de socializare.

Această pagină premiază  lunar sponsorul cel mai activ.
Veți primi regulat  materiale informative  legate de activitățile noastre.

FUNDATIA  POPLARS   ROMANIA
Cod fiscal: 9935616
Cont RON: RO51 BRDE 080 SV 058 4510 0800
Cont USD: RO69 BRDE 080 SV 974 8355 0800
Cont GBP: RO51 BRDE 080 SV 045 1899 0800

Cont  EURO :  RO96 BRDE 080 SV 40361650800
BRD Group Societe  General  Brașov
CODUL  SWIFT:  BRDEROBU

 

DIRECȚIONEAZĂ 2% 

Declarația 230

Toate activitatile noastre nu se pot desfășura fără ajutorul dumneavoastră. De aceea vă invităm să fiți partenerii nostrii în acte de binefacere fără să vă coste ceva.
Vă invităm să directionați 2% din impozitul dumneavoastră pe venit către activitățile și proiectele Fundației  Poplars, bani care oricum se duc la stat.
Directionarea a 2% din impozitul pe venit datorat statului se realizează foarte ușor, prin simpla completare a cererii 230 (privind destinația sumei reprezentând pâna la 2% din impozitul pe venitul anual). Completați cu datele dumneavoastra personale prima parte a documentului și trimiteti cererea la adresa noastra  de e mail:  fundatiapoplarsromania@yahoo.com . Noi ne vom ocupa să o duce la finanțe.

Descarcă aici: Formular 230 Poplars

 

Ce inseamna 2% pentru contribuabili?

Prevederea 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii, persoane fizice pot să directioneze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală (asociaîie sau fundație).
Puteți astfel decide către cine merg 2% din impozitele dumneavoastră!

De ce e bine să folosiți această prevedere?

  •  Nu vă costă nimic!
  •  Contribuiți la eficientizarea cheltuirii banului public – deci al dumneavoatră!
  •  Puteți ajuta la rezolvarea unei probleme din comunitatea dumneavoastră directionând 2% catre o organizație care lucrează în acel domeniu.
  •  Vă puteți asigura că acești bani rămân în comunitatea dumneavoastră directionandu-i către o organizație locală.
  •  Puteți ajuta oameni în nevoie directionând 2% către o organizație care lucrează pentru ei!

Ce trebuie să faceți ?

  •   Directionarea a 2% din impozitul dvs. este o opțiune și nu o obligație.
  •   Nici o autoritate a statului, nici o organizație sau angajatorul dvs, nu vă pot obligă să faceți acest lucru.
  •   Alegeți organizația pe care o doriți dvs! Este dreptul dvs!

Completati Declarația 230 (punctele A și B)
Nu vă faceți probleme dacă atunci nu cunoasteți suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculată de către organele fiscale. Puteți lăsa căsuța necompletată.

Să completați: Datele de contact ale organizației. Aveti nevoie de urmatoarele informații:
Numele organizatiei: Fundația Poplars  România
Codul de identificare fiscala (codul fiscal): 9935616
Contul organizatiei in format IBAN RO51  BRDE  080 SV 05845 100 800

BRD Group Societe  General  BrașoV

Declarația 200

Dacă realizați venituri din alte surse  (pe care oricum le declarați la finanțe)  pe lângă salariu, la declaraîia nr. 200 privind veniturile speciale, pe care oricum o depuneți la Administrața Financiară, la punctul III, subpunctul 2, completati în felul urmator:

Cei care obțin, pe lângă salarii, și alte venituri, vor completa formularul 200 – Declarație specială privind veniturile realizate în anul 2011, la toate capitolele aferente tipului de venit obținut, inclusiv capitolul III, Destinația sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

Puteti obține declarațiile 200 și 230 de la administrațiile financiare  sau  le puteți descărca de pe situl Ministerului Finanțelor Publice (portal ANAF, zona de asistență a contribuabililor, persoane fizice, formulare), puteți ruga o cunostință să vă facă o copie, puteți cere o copie organizației către care doriți să directionaăi 2% sau…
Vă rugăm să completați cu atenție toate datele, inclusiv datele organizației: nume, cod fiscal și cont bancar. Atenție contul bancar în format IBAN are 24 de cifre!
Asta-i tot!

V-ați adus contribuția la buna cheltuire a fondurilor publice și ați contribuit la o viață mai bună în comunitatea dvs.! Pana la 31 decembrie administrația financiară va centraliza toate informațiile și va vira sumele strânse către organizațiile beneficiare.

Denumire entitate nonprofit: Fundatia  Poplars  Romania
Cod   fiscal sau CUI: 9935616
Adresa: com. Sinpetru, str.  Republicii nr.153
Cont bancar (IBAN): RO  51 BRDE 080 SV 05845 100 800
BRD Group Societe Generale  Brașov